To możliwość spełnienia marzeń sprawia, że życie jest tak fascynujące
Administrator
Spoko spoko;) sporo sie jeszcze dopisze i sporo mam juz znajomych poza systemem ktorych nakreiclem na to wiec jakis czas przed wyjazdem sie ustawimy w odpowiednie pary, chyba ze ktos juz wczesniejs sie dogada z kims ze razem jada;)
Bardzo dobry plan Pawle Bo ja wypytuję znajomych, ale póki co nikt się nie deklaruje
a przydałby mi się Ktoś do pary z jakimś doświadczeniem autostopowym... <wzdycha>
Zapisy odbędą się online na początku kwietnia! http://www.wykop.pl/ramka/330318/auto-s … 3-05-2010/
Witajcie
Mam na imię Jacek. Jestem bardzo zainteresowany spędzeniem majówki w ten sposób, lecz jest problem, gdyż potrzebuje kogoś do pary. Więc może ktoś byłby zainteresowany przeżyciem tej przygody ze mną? Najlepiej jakaś miła dziewczyna (większe szanse na zlapanie stopa
Lecz płeć nie jest warunkiem
Masz pytania? pisz na gg: 10220684. Do uslyszenia
Pawel_Bartnik napisał:
Spoko spoko;) sporo sie jeszcze dopisze i sporo mam juz znajomych poza systemem ktorych nakreiclem na to wiec jakis czas przed wyjazdem sie ustawimy w odpowiednie pary, chyba ze ktos juz wczesniejs sie dogada z kims ze razem jada;)
Co gdzie, jaki System.?:>
xD
Ostatnio edytowany przez System (2010-03-25 19:34:38)
Dostałem właśnie mejla:
Witajcie Kochani Auto Stop Race’owicze
Tegoroczna majówka zbliża się wielkimi krokami, jednak ponad 300 osób zapisanych do naszego newslettera wie już, jaki jest najlepszy sposób na jej spędzenie!
Druga edycja Auto Stop Race startuje już 1.05.2010!
Metą tej edycji jest skąpane w południowym słońcu, pełne rozgrzanych do czerwoności ciał, włoskie centrum imprezy i dobrej zabawy – RIMINI!
Informacje ogólne:
Zapisy internetowe ruszają 12.04.2010r. Potrwają one do 23:59 25.04.2010r. Zapisu i wpłat można będzie można dokonać również podczas spotkania informacyjnego, które odbędzie się 26.04.2010 na terenie Uniwersytetu Ekonomicznego.
Na wpłatę wpisowego, wynoszącego 50zl od pary startowej, czekamy przez 5 dni roboczych od zgłoszenia.
Osoby studiujące na uczelniach wrocławskich, zobowiązane są do wpłaty osobiście, w terminie do 5 dni roboczych, w biurze na terenie Uniwersytetu Ekonomicznego. (numer Sali i codzienne dyżury zostaną niedługo ogłoszone)
Osoby nie studiujące we Wrocławiu proszone są o kontakt mailowy z organizatorami.
W odpowiedzi na najczęściej zadawane przez Was pytanie, w skład teamu musi wejść co najmniej jedna osoba posiadająca status studenta; towarzysz podróży i autostopowych przygód musi mieć ukończone 18, lecz nie skończone 30 lat.
W trosce o Wasz szybki, bezproblemowy powrót na studia, podrzucamy kilka linków, na których możecie wyszukać tanie powroty do Polski. Polecamy skorzystać z połączeń oferowanych z lotnik Forli, Bolonia, Mediolan. Po bilety zapraszamy na www.ryanair.pl lub www.wizzair.com
Zachęcam do śledzenia na bieżąco strony www.autostoprace.pl! Znajdziecie tam pełny regulamin rajdu, ciekawe wiadomości i informacje o naszych Partnerach
--
Pozdrawiamy,
Team ASR
hmm nie wiedzialam, ze taki race w ogole istnieje:) w zasadzie to jestem zainteresowana.... wprawdzie mieszkam w gdansku wiec do wrocka sporo mam km, no ale stop mi nie obcy, a we wloszech nie bylam:) poza tym kto nie lubi sie pościgać?;> więc jesli jest ktoś chetny do pary with me, nawet lepiej jesli gdzies z polnocy, to niech pisze:) pozdrawiam!
Użytkownik
Też się zastanawiam, bo mnie kusi strasznie Ale planów za dużo
Chciałam się tak w ogóle spytać czy byłaby możliwość dzień przed rajdem znaleść nocleg u kogoś we Wro dla jednej lub dwóch osób? Bo skoro wyjazd jest rano to będziemy musieli się stopem dostać do Wrocka dzień wcześniej i tu się pojawia problem noclegu Byłabym wdzięczna za jakieś propozycje (oczywiście podłogowe;))
I czym wracacie.. bo tanich biletow lotniczych nie ma za bardzo na te terminy
Ostatnio edytowany przez blueberries (2010-04-17 13:57:13)
blueberries napisał:
Też się zastanawiam, bo mnie kusi strasznie
Ale planów za dużo
Chciałam się tak w ogóle spytać czy byłaby możliwość dzień przed rajdem znaleść nocleg u kogoś we Wro dla jednej lub dwóch osób? Bo skoro wyjazd jest rano to będziemy musieli się stopem dostać do Wrocka dzień wcześniej i tu się pojawia problem nocleguByłabym wdzięczna za jakieś propozycje (oczywiście podłogowe;))
I czym wracacie.. bo tanich biletow lotniczych nie ma za bardzo na te terminy
nie ma problemu, gg: 9263839
jeśli współlokatorzy wyjadą już 30 kwietnia to będą łóżeczka, a jak nie to podłoga :]
Użytkownik
kr3tu napisał:
nie ma problemu, gg: 9263839
jeśli współlokatorzy wyjadą już 30 kwietnia to będą łóżeczka, a jak nie to podłoga :]
o, super
Jak już będę wiedzieć, że na 100% jedziemy to się odezwę.
Bo na razie mamy problem z powrotem w jakimś sensowym terminie na uczelnię..
Administrator
U mnie takze jak ktos bedzie potrzebowal kilka miejsc sie bez problemu znajdzie;)
No to kto jeszcze nie ma pary i jej szuka to niech tutaj pisze
Kilka par juz od nas jedzie- Adam z Sidem, Natalia z Weronem... no to fajnie bedzie jak pojawia sie kolejne:))
ja chetnie bym pojechala ale wlasnie nie mam pary...przydalby sie ktos z angielskim:P