To możliwość spełnienia marzeń sprawia, że życie jest tak fascynujące
Nie,nie Z 3miasta/Torunia itd.
Ze mną z Rzeszowa przyjedize chyba jeszcze jedna dziewczyna tylko musi udobruchać chłopaka, żeby jej pozwolił jak co.
cześć witam na forum i już prawie w Krakowie
Mieszkam w tymże pięknym grodzie i z miłą chęcią zjawie się powitać trampowską brać i się zapoznać ;p
Czy jakieś krakusy chętne na zawiązanie szeregów ?
Administrator
Krakusy z forum- zbierajcie jakiś soich różnych znajomych i bierzcie ich ze soba;) Im wiecej tym fajniej a też może się zarażą od nas tak jak już nie jeden mój znajomy ode mnie;) Dawajcie znać kto jeszcze mi nie pisał (na priv albo gg) ze zdecydowaliście sie jechac na 100%. Bo jak ktos chce jechac a nie ma nikogo do pary to pisze liste i potem jakos to podobieram zeby pasilo i tez mam liste noclegow wiec jak ktos nic nie ma u jakis znajomych to u mnie dostanie przydzial:D
Użytkownik
A czy ktoś tam będzie już w piątek może ?
Ja dziś dokładnie będę wiedzieć czy się zjawię bo mam wielkie kłopoty z zamianą w pracy ;-)
A podejrzewam, że na 8 godzinę w niedzielę do Katowic mogę nie zdążyć
Dam znać Pawle
Administrator
Jeśli to nie byłaś Ty to na gadu ktoś mnie pytał właśnie czy ktoś już będzie w piątek:D polukam później kto to dokładnie był i dam znać
Administrator
Siema;)
Wiec na miejscu w Krakowie spotykamy sie tak:
- w ciagu dnia no to jak ktos juz dojedzie to trzeba sie zdzwaniac (moj kom 510264088, tokara 604171254)
- zbiórka wszystkich na starym rynku pod pomnikiem Adama Mickiewicza o 18.00 (razem z Krakowianami z forum i jak cos to takze ich znajomi).
W ciagu dnia zwiedzanie i poznawanie sie kto sie nie zna:P wieczorem pomyslimy gdzie sie bawimy (wezme grilla)- czy grill, czy pub, czy jakis klub a moze akademik.
O noclegach pogadamy na miejscu
Co do Wroclawia:
Kto chce wspolnie wyjechac- zbiórka o 6.00 rano na przystanku hallera ( to jest na krzykach- jezdzi tam 2,6,7,17,20,24,d i cos jeszcze:D). Z tego miejsca ruszamy wspolnie 133 autobusem na bielany. Jak ktos bedzie mial sie spoznic chwile no to dzwonic.
Administrator
Co do par:
1. Marek z Rzeszowa jedzie pociagiem z 2 kumplami
2. z Wro Weron ze znajomym
3. Z Rzeszowa System w jedna strone z Aga a spowrotem z Benia, ktora juz tam jest a Aga nie wiem z kim wraca
4. Z Wro Marta Wiereszko z kumplem Rafalem
5. Z Opola Gosia z kumpela
6. z 2 osoby jeszcze na nk mnie tylko o ten wyjazd pytaly- z Bydgoszczy i Dusznik Zdrój, ale nie wiem czy pojada
7. Dominika z Lublina jeszcze sie zastanawia oraz Aga z Gdańska nie ma pary- przynajmniej z tego co mi wiadomo.
8. planowalem jechac z kumplem Tokarem, ale zostala jeszcze Ewa, która dojedzie do Wro oraz Ania. Obie maja doswiadcznie juz w stopowaniu wiec moze bedzie chcialy jechac razem. Jelsi jedna dziewczyna bedzie bez pary jednak tylko no to pojedziemy w 3. Jesli jednak obie nie beda mialy pary i nie beda chcialy jechac w dwie dziewczyny no to sie temu tez zaradzi;)
Wiec to na tyle z osob, ktore mi potwierdzily ze jednak na 100% jada. Co z pozostalymi, ktorzy na forum pisali ze jada...? jesli sie jednak zdecydowaly jechac tylko mi o tym nie pisaly ze jednak na 100% no to nic- dozoabczenia w Krakowie;)
ja też kce, ale nie mogę;/
wpadnijcie przy okazji na Rzesz:)
"czuje jak rodzi sie moc.."
do zobaczyska.
Dla Krakusów:
The Umbilical Brothers want to drink with real Krakow people. how about we start at Moment on Jozefa 26, lets say Sunday (our night off) at 7pm. see you there. -d.
A kto nie zna The Umbilical Brothers:
http://www.youtube.com/watch?v=KZ5Ul-4Y5TA
http://www.youtube.com/watch?v=xokylxD78o0
To może być niezapomniane picie
I jak, dojechali wszyscy spowrotem.?
Mnie dopadł deszcz i stałem jak mokra szmata na drodze i nikt nie chciał mnie wziasc AŻ do momentu jak przestało padać....
zdjęcia, zdjęcia, zdjęcia. Kto ma.?
Użytkownik
I jak było ?
Mnie w pracy wykiwali ;-/
Administrator
Ja z Tokarem byliśmy o 23 na Bielanach:)
jazda z fajna 26 latka, potem lacznie 8 km z buciszka z tego 6 autostrada- dzisiaj sobie na google podlukalem, i jazda z dziadziusiem tirem, ktory pracuje w tym fachu juz od 40 lat;)
heeej
Tu Kasia/Krysia whatevaaa
mam nadzieje że opcja- Kraków i tak zostanie fajnie zapamiętana pomimo tych gorszych akcentów (szukanie plecaka + ochroniarzeeeee ;p) i że bawiliście się ok ;]
PS- współczuje czekania wczorajszego; byłam na rowerze i dopadł mnie grad ;p
Ostatnio edytowany przez Krysia (2010-03-29 18:28:14)