To możliwość spełnienia marzeń sprawia, że życie jest tak fascynujące
Ja jestem zwarta i gotowa Tylko pary nadal poszukuję... Bleck, jeśli się zdecydujesz to daj znać. Ewentualnie para z Krk też nie byłaby kiepskim rozwiązaniem
Użytkownik
Hej ludzie to jak w końcu z Wami? Ja z kolegą i jeszcze może jakimiś osobami z Krk byśmy byli chętni, więc można by coś razem na miejscu fajnego wymyślić
Iwona - myślę, że para od nas z Krk by się dla Ciebie znalazła
Hej!
Przepraszam wszystkich ale ja jednak się nie wybiorę nigdzie na weekend. Chciałabym bardzo, zwłaszcza, że pogoda jest przecudowna. Jednak rozsądek bierze górę i zostaję we Wro obłożona stertami książek ... Jakby jednak ktoś miał ochotę na integracyjnego browarka to chętnie. Przecież bez przerw efektywność nauki szybko spada
Pozdro!
Znając mnie i moje "zezowate szczęście" kończę zajęcia o 12,30(co tam z wykladem) i jakoś moglbym w czwartek, tak mniemam ruszyć do KRK i się można będzie spotkac i ruszyć prawda ludziska?
Użytkownik
my jedziemy na 100%, więc jeśli się chcecie dołączyć to bardzo serdecznie zapraszamy ! Piszcie do mnie na gg albo pw, nawet jak jestem niewidoczna (bo zawsze jestem ).
Plan mamy taki - wyjechać w pt z Krakowa do Wiednia, potem pobyć tam do niedzieli, w niedzielę rano ruszyć w kierungu Pragi, pozwiedzać tam i ruszyć na Bratysławę. Plan oczywiście może ulec modyfikacji
Użytkownik
Chodzi o to, że Wiedeń jest naszym priorytetem,dlatego tam na początku. Na Bratysławę nie wiem czy wystarczy czasu, ale mam nadzieję, że tak.