To możliwość spełnienia marzeń sprawia, że życie jest tak fascynujące
Użytkownik
ja też, ja też chcę! weźcie sierotkę z sobą...<prosi> : P
Administrator
Każdy kto jedzie niech odezwie sie do mnie na priv albo na gadu (8448589)i napisze czy na 100% jedzie czy jeszcze jakos da mi znac do kiedys znac czy tak czy nie, doswiadczenie w stopie, czy ma juz kogos ugadanego do pary czy kogos mu przydzielic jak sie juz wlasnie dzieki tym wiadomością zorientuje kto z kim by mogl jechac, czy rusza gdzies od siebie i na miejscu sie spotykamy czy gdzies po drodze gdzies juz w Polsce itd:) Pary porozdzielam chlopak z dziewczyna, doswiadczeniem oraz geograficznie zeby pasilo jelsi ktos jeszcze nie bedzie mial partnera. Potem z tych wszystkich wiadomosci zrobie podsumowanie, ktore wrzuce na do watku. Potem oczywiscie jakby ktos jeszcze w ostatniej chwili sie zdecydowal to tez da rade jechac tylko trzeba mi juz pisac wtedy jak najszybciej zebym jakos potem cos przeorganizowal:)
Osoby, u ktorych w tych dniach bedzie mozna sie zatrzymac w Krakowie prosze tez aby sie do mnie odezwaly- ile osob moze przygarnac itd. Osoby z Krakowa prosze tez o propozycje- gdzie wieczorem sie zabawic i jak cos to bierzcie znajomych i robimy mega impreze;)
beniaaa napisał:
no ja sie pisze tak na powiedzmy 90% (bo nigdy nie wiadomo co czlowiekowi wypadnie ahhah;))
system- powiedzmy ze ja z rzeszowa:)
Fajnie.
To chyba jesteśmy jedyni z tych rejonów.. Zabierzesz się ze mną na stopa, czy myślisz jechać inaczej jakoś.?
W piątek mam koncert Strachy na lachy, i w sobote można by pojechać.
nie wiem jeszcze kiedy wracam z tripu w nastepnym tygodniu, ale jesli dam rade byc w sobote to sadze ze uda mi sie zalatwic kilka miejsc noclegowych ( kilka przy zalozeniu ze podloga czy tam dmuchawiec nikomu nie przeszkadza )
ja się piszę na tą integrację w Krakowie na przewodnika piszę się jak najbardziej jako że studiuję tu Turystykę
co do przenocowania to mogę zaproponować dwóm osobom, najlepiej dziewczynom które by sobie kimnęły na moim dwuosobowym łóżku, ja się podłączę do pokoju współlokatorek czy coś. szczegóły do obgadania na tej konferencji - tylko do niedzieli musiałabym wiedzieć jak macie zamiar rozplanować ten weekend, bo pracę muszę ustawić
Administrator
Konferencja jak dla mnie sredni pomysl bo jest za duzo osob chetnych na wyjazd i to bedzie sieczka na tym gadu wszystkich ogarnac.
Dlatego powtarzam: kazdy kto jest chetny niech mi na gadu napisze: czy ma juz partnera, skad ma zamiar ruszac, czy juz jezdzil i co tam jeszcze uważa za sluszne.
Osoby z noclegiem najwyzej spisze sobie juz z tad do notesu ile u nich jest miejsc.
Prosilbym zeby sie na tym gadu odezwac- to nie jakis mega problem a mi to ulatwi sprawe- bo jak malo bedzie tutaj na forum miejsc na nocleg to bede inaczej kombinowal pozostale. To samo z parami- jak ktos nie ma no to z mapa w rece podobieram je jakos zeby kazdy kto chce jechac na stopa a nie widzi mu sie samotna jazda mial partnera;)
Ktoś z Północy się wybiera?