To możliwość spełnienia marzeń sprawia, że życie jest tak fascynujące
Administrator
Takie spotkanie ludzi z naszego forum z calej Polski- co wy na to? Pod dyskusje poddaje miejsce spotkania, zabawy, zwiedzania itd itp:)
Wiec kto sie pisze na takie cos:
1. Paweł Bartnik (100%)
Chętny.
Mogę przenocować kogoś [jeśli wogóle, ktoś będzie spal..] - tyle, że mieszkam 50km od Krakowa.
A masz lepszą propozycje jesli chodzi o Polske? Ja bym sie tam chetnie wybrał, bo jestem ciekaw mocno, jak wypada Krk przy Wrocławiu, jesli chodzi o urok, klimat, architekturę miasta itd.
Druga sprawa, że jest też sporo osób z forum właśnie z Krakowa, które pewnie przyjmą resztę Polski z otwartymi rękoma, jak sądzę
No chyba, że wybieramy się do Zakopanego? Tylko tam już z noclegiem gorzej, tym bardziej w takie pizgawice jak mamy za oknem. Nie wiem, dajcie swoje propozycje jakieś inne jeśli macie, ale ja popieram kandydaturę Krakowa! ;D
Administrator
zapraszam do mnie na meline zmieścicie się wszyscy
Administrator
Poza zagranica trzeba zwiedzac takze nasz piekny kraj;) a z Krakowa sporo ludzi jest wiec na pierwszy ogien;) Oczywiscie jak cos to do Wrocka tez w kazdej chwili zapraszamy;)
tylko spytałam - mi też kraków bardzo pasuje, bo się tam wybierałam w najbliższym czasie i nawet się zastanawiałam czy nie zwołać jakiegoś wyjazdu. ^^
szkoda jedynie, ze tam już byłam kilka razy, bo przydałoby się zwiedzić i inne miasta. ;]
Użytkownik
Witam Was
Ja się piszę
Kraków chodzi mi po głowie ostatnio dość intensywnie
rudas napisał:
to teraz wszyscy się ładnie uśmiechamy do mieszkańców krakowa i prosimy, żeby przenocowali bandę nieznajomych ^.^
jacyś chętni?
Gdyby mi się udało tylko lokatorke wyeksmitować na ten czas to why not
Użytkownik
A to już termin ostateczny ?
Muszę w pracy podmiankę zrobić
Administrator
Ostateczny- tydzien wczesniej kto chce smiga do Drezna a tydzien pozniej juz jest wielkanoc wiec albo z rodzinka albo sa inne wyjazdy:)
Administrator
Lista osób jadących stopem do Krakowa
1.Paweł Bartnik
2.Weron
3.David Tramp
4.rudas
5.Victoria88
6.KAROLser
7.Eva
8.Dziki
9.Sonia
10.System
11.paluszanka
przydało by się jakaś konferencje na gg zrobić tak jak przed Rzymem aby wszystko obgadać
Wybiera się ktoś do Krakowa z rejonów Rzeszowa, Lublina, Przemyśla.?
W piątek będę na koncercie w Rzeszowie, a nie-mam z kim jechać na Krk w sobotę..
Administrator
Konferencje zrobi np w pon albo we wtorek przed samym wyjazdem. DO tego czasu moze sie ktos jeszcze zdecyduje;)
Użytkownik
to ja też jadę
i chętnie zostanę do 30go, pisałby się na to ktoś jeszcze?